Tjänster

En trygg bilförmedling

Vi är en bilförmedling i Göteborg som vill visa att det går att skapa trygga affärer mellan säljare och köpare av bilar. Vi sätter alltid kunden i fokus och vi vill skapa en trygghet som leder till bästa möjliga affär - oavsett om du vill sälja eller köpa en ny bil via oss.

Utöver att sälja- eller köpa din bil genom vår bilförmedling så kan vi även ge dig en möjlighet att byta in din nuvarande bil. Allt som krävs för ett inbyte är att bilen ifråga är svensksåld. Kontakta oss gärna så kan vi snabbt värdera din bil och ge dig ett besked om hur mycket du har att röra dig med om du ska byta in bilen och uppgradera dig till en ny.

Vårt lager fylls ständigt på av nya bilar. Vi vill vara en bilförmedling som hela tiden tillgodoser våra kunders önskemål och behov. Vi kan även hjälpa företag med förmånliga leasingavtal och vi kan, som en följd av samarbete med Santander Bank, hjälpa till med finansiering av ditt bilköp.

Vi arbetar alltid effektivt och vi gillar att göra snabba affärer. Det gör att vi alltid har ett uppdaterat lager av bilar som hela tiden fylls på. Söker du en specifik bil eller en speciell modell så kan du hålla utkik på hemsidan och se när en sådan kommer in. Då är det bara att svänga förbi och provköra ekipaget och förhoppningsvis också slå till.

Vi kan hjälpa ditt företag att leasa bilar

Behöver ditt företag nya företagsbilar? Vi erbjuder förmånliga avtal för leasing och vi kan skräddarsy lösningar som passar för alla. Kontakta oss och berätta om hur era behov ser ut så hittar vi en lösning.

Vi har ett långtgående samarbete med Santander Bank. Det innebär att vi kan hjälpa dig med finansiering av din nya bil. Vi kan även ta fram lånelöften som tvingar din nuvarande bank att anstränga sig för att kunna matcha. Allt för att du som kund ska kunna få så förmånliga avtal som möjligt.

Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder. Det syns genom att vi idag har kunder över hela Sverige och inte bara i Göteborg. Vårt rykte är gott och det kommer av det hårda jobb vi hela tiden lägger ned. Vi är en trygg, stabil och serviceinriktad bilförmedlare som alltid sätter kunden i förarsätet. 

Köp, sälj eller byt in din bil