Om oss

Trygga affärer för både köpare och säljare

Existerar verkligen en bra bilaffär? Kan både säljare och köpare av en bil vara nöjda? Självklart! Som bilförmedling är det exakt det som vi strävar efter vid varje affär. Vi vill kunna ge säljare av en bil en bra väg fram till det slutpris som denne begärt och vi kan, mot en avgift, erbjuda en marknadsföring via våra alla våra kanaler. Det innebär att bilen exponeras och syns på ett positivt sätt och där säljaren kan slappna av till dess att rätt köpare uppenbarar sig.

Vill du köpa en bil så kan vi hjälpa dig att hitta rätt utifrån din budget, dina personliga preferenser och behov. Vi får hela tiden in nya bilar och våra kunniga säljare kan alltid presentera spännande alternativ för våra kunder. Givetvis så får du en möjlighet att provköra de bilar du fattat tycke för också.

Vi vet att livet kan förändras. Du kanske inte ha samma behov av din coola sportbil nu då du fått barn. Din familjesituation idag kanske behöver en tryggare och säkrare bil med ett större utrymme? Vi ger dig då en möjlighet att byta in bilen på ett smidigt sätt. Kontakta oss så gör vi en uppskattad värdering som ger dig ett hum av hur mycket du har att röra dig med och vilka potentiella bilar du kan göra ett inbyte mot på vårt lager.

Målet är att kunderna återkommer till oss

Vårt mål är att samtliga våra kunder ska fungera som ambassadörer för vår verksamhet. Man ska vara nöjda och stolta över att köra omkring med en bil från oss. Detta sker genom att vi anstränger oss lite extra, sätter kunden i första rummet, levererar bilar av god kvalitet och alltid erbjuder en överlägsen service. Så skapas återkommande kunder som står redo att rekommendera oss till vänner och bekanta. <

Vi hoppas att du blir en av våra ambassadörer inom kort. Välkommen till din trygga bilförmedling i Göteborg!

Köp, sälj eller byt in din bil